Complete EHBO koffer voor zeilers en vertrekkers

Waarom een nieuwe EHBO koffer voor zeezeilers?

Rob Sijbers is huisarts, voormalig tropenarts en fanatiek zeiler. Hij ontdekte dat er veel verschillende maritieme EHBO koffers zijn, maar lang niet allemaal verdienen ze het label ‘maritiem’ of zo gewild ‘offshore’.

Bijna alle koffers op de markt zijn óf niet ingericht voor zeereizen, óf ze kosten een fortuin. Tevens maakt de wirwar aan categorisering van het aanbod aan maritieme koffers/(coastal/offshore) first aid kits het er niet makkelijker op een weloverwogen keuze te maken. Rob vind het belangrijk dat mensen veilig op reis gaan, en heeft daarom besloten om zelf een completere en voordelige koffer samen te stellen. Een unieke zeer uitgebreide EHBO koffer van Nederlandse makelij speciaal samengesteld voor zeezeilers.

U krijgt een speciale doordachte goed gevulde EHBO koffer, samengesteld door een tweetal zeilende medici! Een echte Offshore Medical First Aid Kit!

Bekijk de video over het verschil tussen een gemiddelde EHBO koffer, en een goed gevulde maritieme EHBO koffer.

Wat maakt deze EHBO koffer voor zeezeilers zo uniek?

EHBO-koffer voor zeezeilers en vertrekkers

Vanaf 97,50

De EHBO koffer voor zeezeilers en vertrekkers. Kies de Basiskoffer voor dagzeilers. Kies de Plus koffer voor zeilers die langer dan 24 uur uit de kust zijn, en volledig op zichzelf willen zijn aangewezen. In deze koffers treft u zaken aan die u daadwerkelijk nodig hebt bij de meest voorkomende noodgevallen op zee. Verzendkosten zijn inbegrepen in de prijs. De koffers worden persoonlijk geheel afgevuld. Er is een kleine voorraad aanwezig. Houdt rekening met een levertijd van (minimaal) twee weken. Ondanks stijgende prijzen/inflatie is door slimmere inkoop voor 2023 vooralsnog geen prijsstijging doorberekend. Eén koffer per bestelling mogelijk. Wilt u meer koffers bestellen? Mail dan naar info@rsmedicalsailing.nl

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Extra informatie

AfmetingenN/B
Koffer

EHBO Basis koffer, EHBO Plus koffer