Complete EHBO koffer voor zeilers en vertrekkers

Waarom een nieuwe EHBO koffer voor zeezeilers?

Rob Sijbers is huisarts, voormalig tropenarts en fanatiek zeiler. Hij ontdekte dat er veel verschillende maritieme EHBO koffers zijn, maar lang niet allemaal verdienen ze het label ‘maritiem’ of zo gewild ‘offshore’.

Bijna alle koffers op de markt zijn óf niet ingericht voor zeereizen, óf ze kosten een fortuin. Tevens maakt de wirwar aan categorisering van het aanbod aan maritieme koffers/(coastal/offshore) first aid kits het er niet makkelijker op een weloverwogen keuze te maken. Rob vind het belangrijk dat mensen veilig op reis gaan, en heeft daarom besloten om zelf een completere en voordelige koffer samen te stellen. Een unieke zeer uitgebreide EHBO koffer van Nederlandse makelij speciaal samengesteld voor zeezeilers. Uitgebreider dan de gemiddelde cat.A first aid kit. 

U krijgt een speciale doordachte goed gevulde EHBO koffer, samengesteld door een tweetal zeilende medici! Een echte Offshore Medical First Aid Kit!

Bekijk de video over het verschil tussen een gemiddelde EHBO koffer, en een goed gevulde maritieme EHBO koffer.

Wat maakt deze EHBO koffer voor zeezeilers zo uniek?

EHBO-koffer voor zeezeilers en vertrekkers

Vanaf 107,50

De EHBO koffer voor zeezeilers en vertrekkers. Kies de Basis koffer voor dag- of kustzeilers. Kies de Plus koffer voor zeilers die langer dan 24 uur uit de kust zijn, en volledig op zichzelf willen zijn aangewezen. In deze koffers treft u zaken aan die u daadwerkelijk nodig hebt bij de meest voorkomende noodgevallen op zee. Er is uitvoerig nagedacht over ‘wat heb ik aan boord nodig bij een medische situatie?‘ Door zeilende medici samengesteld.

Verzendkosten en BTW zijn inbegrepen in de prijs. De koffers worden persoonlijk geheel afgevuld. Ondanks stijgende prijzen/inflatie is door slimmere inkoop voor 2024 slechts een beperkte prijsstijging doorberekend. Eén koffer per bestelling mogelijk. Er is een kleine voorraad aanwezig maar houdt rekening met een levertijd van (minimaal) twee weken, zeker bij levering naar het buitenland! De betrouwbaarheid van de pakketdiensten loopt helaas achteruit waardoor pakketten bij ‘niet thuis zijn’ retour afzender gaan. Ik heb daarom besloten met een andere pakketbezorger te werken waarbij de bestelling bij een pick-up afhaalpunt bij u in de buurt opgehaald kan worden. De EHBO koffer eerder nodig?, bel of mail voor een passende oplossing. Wilt u meer koffers bestellen? Mail dan naar info@rsmedicalsailing.nl

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Extra informatie

AfmetingenN/B
Koffer

EHBO Basis koffer, EHBO Plus koffer